Instellingen per gebruikers

In dit onderdeel worden de gebruikerstools beschreven in het menu Instell. per gebruikers onder [Browserinstellingen].

Home-scherm per gebruiker

U kunt opgeven of u wel of niet een startpagina kunt configureren onder [Afbeelding bewerkingspaneel].

Standaardinstelling: [Toestaan]

Favorieten per gebruiker

U kunt opgeven of internetpagina's wel of niet kunnen worden opgeslagen in [Favorieten per gebruikers].

Standaardinstelling: [Toestaan]

Proxyserver gebruiken

U kunt opgeven of er wel of niet een proxy-server kan worden opgegeven onder [Afbeelding bewerkingspaneel].

Standaardinstelling: [Toestaan]

Bewaar de geschiedenis per gebruiker

U kunt opgeven of de periode dat de geschiedenis moet worden bewaard, wel of niet kan worden opgegeven onder [Afbeelding bewerkingspaneel].

Standaardinstelling: [Toestaan]

Scherminstellingen per gebruiker

U kunt opgeven of de scherminstellingen wel of niet kunnen worden opgegeven onder [Afbeelding bewerkingspaneel].

Standaardinstelling: [Toestaan]