Bladeren door standaard instellingen

In dit onderdeel worden de gebruikerstools beschreven in het menu Bladeren door standaard instell. onder [Browserinstellingen].

Home-scherm per gebruiker

U kunt een startpagina bepalen voor de browser. Geef de URL op van de internetpagina die u als startpagina wilt gebruiken.

• [Geen pagina weergeven]

Druk hierop als u geen startpagina wilt instellen.

• [URL invoeren]

Druk hierop om de URL in te voeren van de internetpagina die u als startpagina wilt gebruiken.

Cache-bestand

U kunt opgegeven of u cachebestanden wilt gebruiken of niet.

Standaardinstelling: [Niet gebruiken]

Als u [Gebruiken] selecteert, druk dan op [Wijzigen] en geef de ruimte op die u aan cache wilt toewijzen.

Bewaar de geschiedenis per gebruiker

U kunt opgeven of u de geschiedenis wel of niet wilt bewaren.

Standaardinstelling: [Uit]

Als u [Aan] selecteert, druk dan op [Wijzigen] en geef vervolgens op hoe lang de geschiedenis bewaard moet worden.

JavaScript

U kunt opgeven of JavaScript en Extended JavaScript wel of niet gebruikt moeten worden.

Standaardinstelling van [JavaScript]: [Actief]

Standaardinstelling van [Extended JavaScript]: [Inactief]

Cookies gebruiken

U kunt aangeven of er gebruik moet worden gemaakt van cookies.

Standaardinstelling: [Aan]

Proxyserver gebruiken

Geef aan of er wel of niet een proxy-server gebruikt moet worden.

Standaardinstelling: [Uit]

Als u een proxy-server gebruikt om verbinding te maken met een server, selecteer dan [Aan] en geef de volgende items op:

• Proxy-servernaam

• Proxy-poort

• Proxy-gebruikersnaam

• Proxy wachtwoord

• Uitzonderingsadressen

Gebruikeragent

Specificeer het type, de versie en andere informatie van de webserver die naar de webserver wordt verstuurd.

Standaardinstelling: deviceBrowser

Standaard HTTP-verzoekmeth.

U kunt de standaard HTTP-verzoekmethode opgeven als u internetpagina's in Favorieten opslaat.

Standaardinstelling: [GET]

Scherminstellingen

U kunt opgeven of de adresbalk en horizontale scrollbalk wel of niet moeten worden weergegeven.

U kunt [Volledig scherm weergeven] niet selecteren als u [Weergeven] voor [URL-balk] of [Horizontale scrollbalk] hebt geselecteerd.

Standaardwaarde van [URL-balk]: [Weergeven]

Standaardwaarde van [Horizontale scrollbalk]: [Weergeven]

Standaardinstelling van [Volledig scherm weergeven]: [Inactief]

Waarschuwing/controle weergeven

U kunt aangeven of waarschuwingsberichten worden weergegeven op het scherm.

• Paginaverplaatsing controleren

Geef op of er een bevestigingsbericht moet worden weergegeven wanneer u op een koppeling op een webpagina drukt om naar een andere pagina te gaan.

• Weergeven

• Niet weergeven

Standaardinstelling: [Weergeven]

• Beveiligingswaarschuwing controleren

Geef op of een bevestigingsbericht moet worden weergegeven bij de overgang naar een SSL-beveiligde webpagina.

• Weergeven

• Niet weergeven

Standaardinstelling: [Weergeven]

Favorietenbeheer

U kunt de Favorieten beheren die zijn opgeslagen in [Algemene favorieten].

• Wijzigen

• Verwijderen

• Nw program.

• Importeren

• Exporteren

Instellingen PDF-voorvertoning

U kunt de gewenste parameters opgeven om de PDF-bestanden met de browserfunctie te bekijken.

• Rendering

U kunt opgeven of u beeldkwaliteit of snelle weergave wenst bij het bekijken van de PDF-bestanden.

• Kwaliteit

• Snelheid

Standaardinstelling: [Kwaliteit]

• Schaduw

U kunt opgeven of schaduw moet worden toegepast bij vervaagde objecten in een PDF-bestand. De hoeveelheid schaduw kan worden beperkt of onbeperkt blijven.

• Actief (niet beperken)

• Actief (beperken)

• Inactief

Standaardinstelling: [Actief (beperkt)]

• ICC-profiel

U kunt opgeven of er gebruik moet worden gemaakt van ICC-profielen.

• Gebruiken

• Uit

Standaardinstelling: [Uit]