Webpagina's uit uw Favorieten verwijderen

1Druk op [Favorieten].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer het tabblad [Algemene favorieten] of het tabblad [Favorieten per gebruiker].

3Druk op [Verwijderen].

4Selecteer een favoriete website die u wilt verwijderen.

5Druk op [Ja].

6Druk op [Afsluiten].

Opmerking

• Als u alle favorieten wilt verwijderen, druk dan in stap 3 op [Alles verwijderen].

• Wanneer een favoriet verwijderd is, wordt ook de betreffende snelkoppeling in het [Home]-scherm verwijderd.

• U kunt favorieten ook verwijderen met behulp van [Illustratie bedieningspaneel]. Druk op [Favorieten] in het [Instellingen]-scherm.