De instellingen van geregistreerde favorieten wijzigen

1Druk op [Favorieten].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer het tabblad [Algemene favorieten] of het tabblad [Favorieten per gebruiker].

3Druk op [Wijzigen].

4Selecteer een favoriet waarvan u de instellingen wilt wijzigen.

5Druk op [Wijzigen] en geef vervolgens een nieuwe titel en URL op.

6Selecteer [POST] of [GET] onder [Standaard HTTP-verzoekmeth.].

7Druk op [OK].

8Druk op [Afsluiten].

Opmerking

• Wanneer een favoriet wordt gewijzigd die in het [Home]-scherm als een snelkoppeling geregistreerd staat, wordt de snelkoppeling in het [Home]-scherm ook gewijzigd.

• U kunt de instellingen voor geregistreerde favorieten ook wijzigen met behulp van [Illustratie bedieningspaneel]. Druk op [Favorieten] in het [Instellingen]-scherm.