Internetpagina's weergeven op het display

1Open het browserscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Home]-knop aan links bovenaan in het bedieningspaneel en druk op het pictogram [Browser] op het [Home]-scherm.

Afbeelding van Home-knop

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel. Veeg het scherm naar links en druk op het [Browser] pictogram op Home-scherm 4.

2Druk op [Invoeren].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Voer de URL van de internetpagina in die u wilt bekijken en druk op [OK].

De internetpagina wordt weergegeven.

Opmerking

• Voor meer informatie over de functies in het [Browser]-scherm, zie Het [Browser]-scherm gebruiken.

• U kunt bepalen welke internetpagina wordt weergegeven op het beginscherm van de browser. U kunt ook de weergave-instellingen van internetpagina's wijzigen. Voor meer informatie, zie De weergave-instellingen van internetpagina's wijzigen.

• U kunt de instellingen van de browser controleren en wijzigen met behulp van [Illustratie bedieningspaneel]. Instellingen die in [Illustratie bedieningspaneel] worden gemaakt hebben voorrang ten opzichte van diegene die zijn gespecificeerd onder [Bladeren door standaard instell.] onder [Browsereigenschappen]. Echter, alleen de items waarvoor [Toestaan] is gespecificeerd onder [Instell. per gebruikers] in [Browsereigenschappen] kunnen worden geconfigureerd in [Illustratie bedieningspaneel]. Als gebruikersverificatie is ingeschakeld, kunnen instellingen in [Illustratie bedieningspaneel] worden geconfigureerd voor elke log-in gebruiker.

• Als de verificatiefunctie actief is en u als beheerder bent aangemeld, kunt u niet op Afbeelding bedieningspaneel drukken om de instellingen te wijzigen. Als u een beheerder bent, wijzig de instellingen dan onder [Browserinstellingen]. Voor meer informatie, zie Browserinstellingen.