Snelkoppelingen naar programma's toevoegen aan het [Home]-scherm (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

U kunt snelkoppelingen naar programma's die zijn geregistreerd op de modus kopieerapparaat, fax of scanner toevoegen.

Zelfs wanneer u op [Programmeren naar Home] drukt in het [Programma]-scherm van elke functie, worden de snelkoppelingen niet weergegeven op het [Home]-scherm.

1Open het functiescherm waarnaar u het programma wilt registreren.

2Druk op [Herroepen/Progr./Progr. wijzigen] links onderin het scherm.

3Registreer een programma.

4Druk op de [Home]-knop.

Afbeelding van Home-knop

5Selecteer het scherm waaraan u een snelkoppeling wilt toevoegen.

6Druk enige tijd op een plek in het scherm waar geen pictogrammen worden weergegeven.

7Druk op [Pictogram] op het scherm [Toevoegen aan Home].

8Druk op [Apparaatapplicatie].

9Selecteer in de lijst het programma dat u wilt toevoegen.