De instellingen van het programma wijzigen

U kunt de instellingen van het programma wijzigen en het bestaande programma overschrijven.

1Roep een programma op.

Voor meer informatie, zie Een opgeslagen programma oproepen.

2Bewerk de instellingen zodat alle functies die u in het programma wilt opslaan, zijn geselecteerd.

3Open het programmascherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de knop [Programmeren].

Illustratie van de knop Programmeren

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Herroepen/Progr./Progr. wijzigen] linksonder in het scherm.

4Druk op [Geprogram.].

5Druk op het nummer van het programma dat u wilt wijzigen.

6Druk op [Ja].

7Voer de programmanaam in.

8Druk op [OK].

9Druk op [Afsluit.].

Opmerking

• Wanneer het overschreven is, wordt het vorige programma verwijderd.

• U kunt de instellingen van een programma wijzigen en het vervolgens opslaan als een nieuw programma. Druk op een programmanummer zonder een .