Üstbilgiyi atla
 

Tüm Hafızayı Sil

Sabit diskteki tüm verileri üstüne yazdırarak silebilirsiniz. Bu, makinenizin yerini değiştirdiğinizde veya makinenizi imha ettiğinizde kullanışlıdır.

Aşağıdaki veriler de Tüm Hafızayı Sil ile silinir. Tüm Hafızayı Sil'i uyguladıktan sonra makinenin kullanılması hakkında ayrıntılar için, satış temsilciniz ile iletişime geçin.

Önemli

  • Ana güç anahtarı "Tüm Hafızayı Sil" işlevi tamamlanmadan önce kapatılırsa, üzerine yazdırma işlevi durdurulacak ve veriler sabit diskte bırakılacaktır.

  • Üzerine yazdırma işlemini yarısında durdurmayın. Bunu yapmak sabit diske zarar verir.

  • Sabit diski silmeden önce, kullanıcı kodlarını, her kullanıcı kodunun sayacını ve Adres Defteri'ni yedeklemek için Device Manager NX'i kullanmanızı öneririz. Adres Defteri ayrıca Web Image Monitor kullanılarak da yedeklenebilir. Ayrıntılar için, bkz. Device Manager NX Yardım veya Web Image Monitor Yardım.

  • "Tüm Hafızayı Sil" işlemi sırasında kullanılabilecek tek işlem duraklatmadır. "Rasgele Numaralar" seçiliyse ve 3 kez üzerine yazmaya ayarlıysa, "Tüm Hafızayı Sil" işlemi 5 saat civarı sürer.

  • "Tüm Hafızayı Sil" işlevi ayrıca makinenin güvenlik ayarlarını da siler, böylece ne makine ne de kullanıcı yöneticisi mümkün olacaktır. "Tüm Hafızayı Sil" tamamlandıktan sonra kullanıcıların makine üzerine herhangi bir veri kaydetmeyeceğinden emin olun.