Automatische kleurkalibratie

1Geef het oorspronkelijke instellingenscherm weer.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Draai het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op het scherm Home 4.

2Druk op [Onderhoud].

3Druk op [Autom. Kl.kalibr.].

4Druk op [Start].

Om de automatische kleurkalibratie uit te voeren met behulp van de kopieerfunctie, drukt u op [Starten] onder de Kopieerapparaatfunctie. Om de automatische kleurkalibratie uit te voeren met behulp van de printerfunctie, drukt u op [Starten].

5Druk op [Afdr. starten].

• Wanneer u de automatische kleurkalibratie uitvoert met behulp van de printerfunctie

Selecteer een testpatroon uit [Testpatroon 1 600 vermenigvuldiging 600 dpi], [Testpatroon 2 1800 vermenigvuldiging 600 dpi], [Testpatroon 3 9000 vermenigvuldiging 600 dpi], [Testpatroon 4 1200 vermenigvuldiging 1200 dpi] of [Testpatroon 5 3600 vermenigvuldiging 1200 dpi] en druk vervolgens op [Afdr. starten].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Plaats het testpatroon op de glasplaat en druk dan op [Scannen starten].

7Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• Het testpatroon wordt niet gelezen als deze is ingesteld op de ADF.

• Het testpatroon wordt fagedrukt op A4, 81/2 vermenigvuldiging 11 formaat papier. Als zulke vellen niet beschikbaar zijn, wordt A3 of B4 JIS (Japanese Industrial Standard) gebruikt. Controleer het papier in de papierlade.

• Stel het testpatroon als volgt in:

Afbeelding van de instelling van het testpatroon

• Leg het testpatroon op de glasplaat en leg daar bovenop twee of drie witte vellen van hetzelfde formaat als het testpatroon.