Functies kunnen niet tegelijkertijd worden uitgevoerd

Als u een taak niet kunt uitvoeren, wordt het apparaat wellicht door een andere taak opgehouden.

Wacht tot de huidige taak is voltooid voordat u het opnieuw probeert. In bepaalde gevallen kunt u een andere taak met een andere functie gebruiken terwijl de huidige taak wordt uitgevoerd.

Voor details over functiecompatibiliteit, zie "Functiecompatibiliteit".

Opmerking

• Om de functiecompabiliteitstabel ter bevestiging af te drukken, geeft u "Liggend" op als de origineelrichting.

• Raadpleeg Faxen voor informatie over "Tijd voor opnieuw afdrukken van in het geheugen opgeslagen documenten die niet konden worden afgedrukt met behulp van het LAN-faxstuurprogramma".

• U kunt de nietfunctie niet voor meerdere functies tegelijkertijd gebruiken.

• Indien het apparaat meerdere functies tegelijk kan uitvoeren, geeft u de functieprioriteit op bij "Afdrukprioriteit". De standaardinstelling is "Weergavemodus". Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over Afdrukprioriteit.

• Indien de finisher, interne lade 2, interne staffellade of de externe lade is geïnstalleerd, kunt u de uitvoerlade opgeven waar de documenten in worden afgeleverd. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over de instellingen van de uitvoerlade.

• Tijdens het afdrukken kan het scannen van een document met behulp van een andere functie meer tijd in beslag nemen.