Afdrukinstellingen

In dit gedeelte vindt u informatie over de specifieke apparaatfuncties in het afdrukdialoogvenster.

In het pop-upmenu selecteert u de functie die u wilt configureren. [Lay-out], [Voorkomen van onbevoegd kopiƫren] en [Printerfuncties] worden in dit gedeelte beschreven.

Opmerking

• Als [Automatisch selecteren] onder [Paperinvoer] geselecteerd is en het opgegeven papierformaat niet in de papierlade geplaatst is, wordt het document afgedrukt zoals op de printer ingesteld is.

• Raadpleeg de Help-functie van Macintosh voor algemene informatie over het instellen en afdrukken van documenten.