De WINS-server configureren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de WINS-server kunt configureren.

De printer kan zo worden geconfigureerd dat de NetBIOS-naam wordt geregistreerd op een WINS-server als de printer wordt aangezet. Op deze manier kan de NetBIOS-naam van de printer worden opgegeven in SmartDeviceMonitor for Admin, zelfs in een DHCP-omgeving.

Opmerking

• De WINS-server wordt ondersteund door Windows Server 2003 of hoger.

• Zie Windows Help voor meer informatie over de instellingen van de WINS-server.

• Als de WINS-server niet reageert, wordt de NetBIOS-naam geregistreerd via een broadcast.

• U kunt een NetBIOS-naam van maximaal 15 alfanumerieke tekens opgeven.

Verwante onderwerpen

Web Image Monitor gebruiken