Handmatig de NCP-map localiseren

1Druk onder "Pad" op [Wijzigen].

2Voer het pad in waar de map zich bevindt.

3Druk op [OK].

4Druk op [Verbindingstest] om te controleren of het pad goed is ingesteld.

5Druk op [Afsluit.].

Opmerking

• NCP is alleen beschikbaar als er een optionele NetWare-eenheid is geïnstalleerd.

• Als u "Verbindingstype" instelt op [NDS] en de naam van de NDS-boomstructuur is "boom", de naam van de context met het volume is "context", de volumenaam is "volume" en de mapnaam is "map", dan zal het pad zijn: "\\boom\volume\context\map".

• Als u "Verbindingstype" instelt op [Bindery] en als de NetWare-servernaam "server", de volumenaam "volume" en de mapnaam "map" is, zal de padnaam "\\server\volume\map". zijn.

• U kunt het pad invoeren met maximaal 256 tekens.

• Als de verbindingstest mislukt, controleer dan de instellingen en probeer het opnieuw.