Gebruik de opdracht “lpr” om LPR-instellingen te bekijken en te configureren.

Instelling weergeven

msh> lpr

De hostnaam controleren bij het verwijderen van de taak

msh> lpr chkhost {on|off}

• De standaardinstelling is "on".

Wanneer “on” is geselecteerd, kunt u afdruktaken alleen verwijderen van het IP-adres van de host. Als LPR is uitgeschakeld, kunt u ook afdruktaken verwijderen die zijn verzonden vanaf een ander IP-adres dan dat van de host.

Functie voor detectie van printerfouten

msh> lpr prnerrchk {on|off}

• De standaardwaarde is "off".

Als u dit op “on” zet, ontvangt de printer niet langer gegevens en wordt er gewacht tot de fout is opgelost voordat het verwerken van de taak doorgaat.