Installatie via Web Image Monitor

1Start Web Image Monitor op.

2Klik op [Inloggen].

Er wordt een dialoogvenster weergegeven voor het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord.

3Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op en klik op [Inloggen].

Neem contact op met uw netwerkbeheerder voor meer informatie over uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Afhankelijk van de configuratie in uw webbrowser kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord mogelijk opslaan. Als u dat niet wilt, configureert u uw webbrowser zodanig dat deze informatie niet wordt opgeslagen.

4Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

5Onder "Netwerk" klikt u op [NetWare].

Raadpleeg stap 5 van de procedure onder "NetWare-instellingen configureren" voor de in te stellen items.

6Controleer de instellingen en klik vervolgens op [OK].

De configuratie is voltooid. Wacht even voordat u Web Image Monitor opnieuw start.

7Klik op [Uitloggen].

8Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• Als u de printer die u wilt configureren niet kunt vinden, drukt u de configuratiepagina af en controleert u de printernaam.

• Wanneer geen printernamen in de lijst worden weergegeven, stelt u dezelfde IPX/SPX-frametypen in voor de computer en de printer. Wijzig het frametype van de computer in het dialoogvenster [Netwerk] van Windows.

• Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie Web Image Monitor gebruiken.