Gebruikersinstellingen openen

VorigeVolgende

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u het menu Gebruikersinstellingen opent.

Met Gebruikersinstellingen kunt u standaardwaarden wijzigen of instellen.

Opmerking

• Het bepalen van systeeminstellingen gebeurt anders dan normaal. Verlaat de Gebruikersinstellingen altijd als u klaar bent.

• Wijzigingen die u maakt met Gebruikersinstellingen blijven van kracht, zelfs wanneer de hoofdschakelaar of de bedieningsschakelaar uitgezet wordt of wanneer de [Energiespaarstand]-knop of de [Reset]-knop wordt ingedrukt.

VorigeVolgende