De status van het geheugen controleren

Via deze functie kunt u een samenvatting weergeven van het huidige geheugengebruik.

Beschikbaar geheugen

In het stand-byscherm kunt u nakijken wat het percentage vrije geheugenruimte is. Let op: bestemmingen worden opgeslagen op een aparte locatie, niet in de vrije geheugenruimte.

Indien het beschikbare geheugen onder de opgegeven minimumgrens komt, verschijnt er een bericht waarin dit wordt vermeld. Verwijder zoveel mogelijk opgeslagen bestanden als dat nodig is.

Indien het beschikbare geheugen onder de opgegeven minimumgrens komt of als de vrije geheugenruimte 0% is, wordt een melding gestuurd naar het e-mailadres van de beheerder. Als u deze functie wilt gebruiken, geeft u [E-mail] op bij [E-mailmelding: geheugen bijna vol] van [Opslaan] in [Bestandsontvangstinstellingen]. Voor meer informatie, zie Bestandsontvangstinstellingen.

Aantal opgeslagen bestanden in het geheugen

Op het [Controleer status]-scherm kunt u het aantal [Verzending stand-by bestand(en)], [Geheugenbeveiliging afdrukta(a)k(en)] en [RX afdr. stand-by bestand(en)] controleren. In [Overige] vindt u het totale aantal documenten dat is geregistreerd in Informatiebox en het totale aantal documenten dat is ontvangen in de Persoonlijke box. Zie de handleiding Handige functies.

Opmerking

• U kunt het aantal ontvangen documenten controleren via [RX afdr. stand-by bestand(en)] als een van de volgende instellingen is geconfigureerd:

• [Opslaan] is ingesteld op [Aan] in [Bestandsontvangstinstellingen]

• [Autom. afdr verbied.] is ingesteld op [Verbieden] in [Bestandsontvangstinstellingen]

• [Uitvoermodus] is ingesteld op [Stand-by voor afdruk.] onder [Schakeltimer uitvoermodus] in [Bestandsontvangstinstellingen]

• [Uitvoermodus] is ingesteld op [Afdr. met ID vereist] onder [Schakeltimer uitvoermodus] in [Bestandsontvangstinstellingen]