Papierlade per afzender

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een papierlade instelt wanneer u een speciale afzender registreert.

1Druk op [Papierlade per afzender].

2Selecteer de lade die u wilt gebruiken en druk vervolgens op [OK].

Opmerking

• Als u [Gelijk aan basisinstell.] selecteert, resulteert dit in dezelfde instelling als die is gemaakt voor [Papierlade] van [Ontvangstinstellingen].

• Als u de handinvoerlade selecteert, kunt u het papierformaat instellen in [Papierform. Handinvoer] in [Oorspronkelijke setup].