RX-geh.bev. per afz.

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u geheugenbeveiliging instelt wanneer u een speciale afzender registreert.

U moet de geheugenbeveiliging-ID vooraf registreren. Voor meer informatie over het registreren van een geheugenbeveiligings-ID, zie Oorspronkelijke instellingen.

1Druk op [RX-geh.bev. per afz.].

2Druk op [Aan] of [Uit] en druk vervolgens op [OK].

Opmerking

• Als u [Gelijk aan basisinstell.] selecteert, resulteert dit in dezelfde instelling als die is gemaakt voor [Ontv.t met geh.beveiliging] van [Bestandsontvangstinstellingen] onder [Ontvangstinstellingen].

• Als u in geheugenbeveiliging en doorzenden dezelfde afzender programmeert, dan wordt doorzenden uitgeschakeld.