Koptekst overslaan
 

Ontvangen faxdocumenten weergeven met Web Image Monitor

Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de helpfunctie van Web Image Monitor.

1Start Web Image Monitor op.

Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

2Klik op [Ontvangen faxbestand] in het menu [Afdruktaak/Opgeslagen bestand] in het linkerdeelvenster.

3Wanneer u een gebruikerscode heeft geprogrammeerd voor het opgeslagen ontvangstbestand, voert u deze code in en drukt u vervolgens op [OK].

Als de geprogrammeerde gebruikerscode is verwijderd uit het Adresboek, wordt een bericht weergegeven over onjuiste invoer van de gebruikerscode. Als dit het geval is, programmeert u opnieuw een gebruikerscode.

4Klik op het eigenschappenpictogram Illustratie van scherm webbrowser van het gewenste faxdocument.

5Bekijk de inhoud van het faxdocument.

6Om het ontvangen faxdocument te downloaden, selecteert u [PDF], [PDF/A] of [Meerdere pagina's: TIFF] en klikt u vervolgens op [Downloaden].

Als u [PDF] selecteert, kiest u de noodzakelijke [Beveiligingsinstellingen PDF-bestand] voordat u op [Downloaden] klikt. Adobe Acrobat Reader/Acrobat Reader start en het geselecteerde document wordt weergegeven.

7Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

  • Als uw computer geen verbinding met Web Image Monitor tot stand kan brengen, raadpleegt u Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

  • Als u ontvangen documenten die als PDF gedownload zijn afdrukt, worden de gedownloade documenten mogelijk op een groter papierformaat afgedrukt afhankelijk van de versie en de afdrukinstellingen van Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader. Om de documenten op hetzelfde papierformaat af te drukken als de ontvangen documenten, geeft u het papierformaat in Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader op voordat u afdrukt.