Faxgegevens weergeven met Web Image Monitor

In dit gedeelte leest u hoe u het adresboek van het apparaat en documenten die op de harde schijf van het apparaat zijn ontvangen en opgeslagen met Web Image Monitor op een netwerkcomputer beheert.

Opmerking

• Wij raden u aan Web Image Monitor te gebruiken in dezelfde netwerkomgeving als dit apparaat. Als u dit niet doet, wordt de webbrowser mogelijk niet geopend en kan er een fout optreden.

• Als u een IPv4-adres invoert, begin de onderdelen dan niet met een nul. Bijvoorbeeld: als het adres "192.168.001.010" is, dan moet u het invoeren als "192.168.1.10" om verbinding te krijgen met het apparaat.

• U moet [Opslaan] instellen op [Aan] in het menu Faxeigenschappen. Voor meer informatie over Opslaan, zie Bestandsontvangstinstellingen.

• Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het gebruik van Web Image Monitor.