Koptekst overslaan
 

Gegevens van opgeslagen documenten wijzigen

U kunt de bestandsnaam, de gebruikersnaam en het wachtwoord van opgeslagen documenten wijzigen.

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer [Best. beh./verw.].

3Selecteer het document waarvan u de gegevens wilt wijzigen.

4Als u een document met een wachtwoord selecteert, voert u het wachtwoord in met de cijfertoetsen en drukt u vervolgens op [OK].

5Wijzig de gewenste informatie in het opgeslagen document.

Afbeelding van bedieningspaneel

  • Gebruikersnaam

    Druk op [Gebr.naam wijz.], druk op [Wissen] om de gebruikersnaam te wissen en selecteer vervolgens een andere gebruikersnaam. Als u een niet-geregistreerde gebruikersnaam wilt opgeven, drukt u op [Handm. invoer] en voert u vervolgens de naam in. Druk nadat u een gebruikersnaam heeft opgegeven op [OK].

  • Bestandsnaam

    Druk op [Bestandsnaam wijz.], druk op [], [], [Backspace] of [All.verwijd.] om de bestandsnaam te verwijderen en voer vervolgens de nieuwe bestandsnaam in. Druk nadat u de bestandsnaam hebt ingevoerd op [OK].

  • Wachtwoord

    Druk op [Ww wijz.], voer een wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK]. Voer het wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen en druk vervolgens op [OK].

6Druk op [Afsluiten].

Opmerking

  • Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, kan [Wijz. toeg.privil.] worden weergegeven in plaats van [Gebr.naam wijz]. Voor meer informatie over het instellen van [Wijz. toeg.privil. ], zie Toegangsrechten opgeven wanneer u bestanden opslaat.

  • Voor nadere details over tekstinvoer, zie de handleiding Snel aan de slag.