Een bestand afdrukken dat met geheugenbeveiliging is ontvangen

Dit is een beveiligingsfunctie waarmee wordt voorkomen dat onbevoegde gebruikers uw documenten lezen. Indien Geheugenbeveiliging ontvangst is ingeschakeld, worden alle ontvangen documenten opgeslagen in het geheugen en niet automatisch afgedrukt. Om documenten af te drukken, moet u de Geheugenbeveiliging-ID invoeren.

Wanneer uw apparaat een document heeft ontvangen met een Geheugenbeveiliging ontvangst, knippert de indicator Vertrouwelijk bestand ( ).

Voordat deze functie wordt gebruikt, zijn de volgende voorbereidingen noodzakelijk in het menu Faxeigenschappen.

Voor meer informatie over Geheugenbev. ontvangst, zie Bestandsontvangstinstellingen.

Voor meer informatie over Geheug.beveil.-ID progr., zie Oorspronkelijke instellingen.

Als u een bestand met Geheugenbeveiliging afdrukt, wordt het gewist.

Belangrijk

• Indien de hoofdstroomschakelaar ongeveer een uur lang is uitgeschakeld, worden alle documenten gewist die zijn beveiligd met Geheugenbeveiliging ontvangst. Als dit gebeurt, wordt er een stroomstoringsrapport afgedrukt, zodat u kunt zien welke documenten zijn verwijderd. Zie Problemen oplossen.

1Controleer of het apparaat een document heeft ontvangen met de functie Geheugenbeveiligin ontvangst.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Het indicatielampje Vertrouwelijk bestand gaat branden als het toestel een document ontvangt met de functie Geheugenbev. ontvangst .

Illustratie van indicator Vertrouwelijk bestand

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Het indicatielampje Fax ontvangen brandt en “Geh.beveil. faxontv.” verschijnt op het scherm als het apparaat een document ontvangt met de functie Geheugenbev. ontvangst .

2Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [Geheug.bev.afdruk.].

4Voer met behulp van de cijfertoetsen een 4-cijferige Geheugenbeveiliging-ID in en druk daarna op de [Start]-toets.

Als de geheugenbeveiligings-ID niet overeenkomt, wordt het bericht “Gespecificeerde code komt niet overeen met geregistreerde Geheugenbeveiligings-ID.” weergegeven. Druk op [Afsluiten] en probeer het opnieuw nadat u de Geheugenbeveiliging-ID heeft gecontroleerd.

5Druk op [Afsluit.].

Opmerking

• Als Geheugenbeveiliging ontvangst wel beschikbaar is, maar er is onvoldoende geheugen beschikbaar, is ontvangst niet mogelijk.

• U kunt Geheugenbeveiliging ontvangst ook alleen gebruiken voor documenten die afkomstig zijn van bepaalde afzenders.

• Documenten die met SEP Code Ontvangst worden ontvangen, worden automatisch afgedrukt, ook als deze functie is aangezet.

• Bij Geheugenbeveiliging kunt u 'meerdere kopieën afdrukken' niet gebruiken.