Typen uitvoermodus voor het ontvangen van documenten

U kunt de volgende vijf uitvoermodi opgeven in [Bestandsontvangstinstellingen] in het menu Faxeigenschappen.

U kunt zowel instellingen opgeven voor het ontvangen van alle documenten als voor het ontvangen van documenten gedurende een specifieke periode of voor een specifieke lijn.

Voor meer informatie hoe u de instellingen voor elk item configureert, zie Bestandsontvangstinstellingen.

Daarnaast kunt u instellingen voor ontvangst van alle documenten configureren, zodat u ontvangen documenten kunt routeren via SUB-codes of via opgegeven lijnen, of ontvangen e-mail via SMTP. Voor meer informatie over het registreren, zie het volgende:

Ontvangen documenten routeren

SMTP-onvangst van e-mailberichten

Persoonlijke boxen programmeren/wijzigen