Een bestemming toevoegen aan een stand-bybestand

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

3Selecteer het bestand waaraan u een bestemming wilt toevoegen.

4Druk op [Instellingen control/wijz].

5Press [Best. toev.].

6Geef de bestemming op met de cijfertoetsen of bestemmingtoetsen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-fax, internetfax, e-mail of map als type verzending.

Als u een afzender opgeeft wiens e-mailadres al is geregistreerd, kunt u internetfaxbestemmingen en e-mailadressen toevoegen.

U kunt alleen een mapbestemming toevoegen met de bestemmingtoetsen.

U kunt ook een SUB-code of SEP-code programmeren door op [Geav.eigsch.]. te drukken.

7Druk op [Afsluit.].

Herhaal de procedure vanaf stap 3 indien u nog een bestemming wilt toevoegen.

8Druk twee keer op [Afsluit.].

Opmerking

• U kunt geen bestemming toevoegen als u broadcasting heeft uitgeschakeld.