Dubbelzijdige originelen scannen

Met deze functie kunt u de voor- en achterzijde van dubbelzijdige originelen pagina voor pagina scannen.

Om gebruik te kunnen maken van deze functie moet u de originelen in de ADF plaatsen en Geheugenverzending gebruiken. De glasplaat en Direct verzenden kunnen niet worden gebruikt bij deze functie.

Regio A pictogram(voornamelijk in Aziƫ)

Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

De richting en richtinginstellingen van de pagina-opening opgeven

Om het origineel zo te verzenden dat de voor- en achterzijden in dezelfde richting kunnen worden afgedrukt, configureert u de instellingen voor [Origineelrichting] en [Richting pagina opening] in overeenstemming met de richting van het te plaatsen origineel.

Tenzij [Origineelrichting] en [Richting pagina opening] op de juiste wijze zijn geconfigureerd, kunnen de voor- en achterzijden van het origineel omgekeerd worden afgedrukt op de bestemming.

Origineel

Origineelpositie

Origineelrichting

Richting paginaopening

Illustratie van dubbelzijdige originelen

Illustratie van dubbelzijdige originelen

Schermafbeelding bedieningspaneel

Boven/Boven

Illustratie van dubbelzijdige originelen

Illustratie van dubbelzijdige originelen

Schermafbeelding bedieningspaneel

Boven/Onder

Illustratie van dubbelzijdige originelen

Illustratie van dubbelzijdige originelen

Schermafbeelding bedieningspaneel

Boven/Boven

Illustratie van dubbelzijdige originelen

Illustratie van dubbelzijdige originelen

Schermafbeelding bedieningspaneel

Boven/Onder

1Druk op [Origin. invoertype].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Geef de afdrukrichting van het origineel op.

Selecteer de leesbare richting Schermafbeelding Bedieningspaneel of de onleesbare richting Schermafbeelding Bedieningspaneel, afhankelijk van de richting waarin u het origineel plaatst.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [2-zijdig origineel].

4Selecteer [Boven/Boven] of [Boven/Onder].

5Selecteer [1ste vel] of [2e vel].

Selecteer [2e vel] als u een voorblad wilt versturen als de eerste pagina.

6Druk op [OK].

Opmerking

• U kunt bevestigen of beide zijden correct zijn gescand met behulp van de stempelfunctie. Zie Stempel voor meer informatie over stempelen.

• Voor meer informatie over geschikte origineelformaten en papierdikten voor dubbelzijdig scannen met de ADF, zie Papierspecificaties en papier bijvullen.