Een pictogram verwijderen van het [Home]-scherm met behulp van Web Image Monitor (wanneer u het standaard bedieningspaneel gebruikt)

1Start Web Image Monitor op.

Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

2Log als beheerder in op Web Image Monitor.

Voor meer informatie raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

3Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Home-scherm van apparaat beheren].

4Klik op [Pictogrammen bewerken].

5Sleep het pictogram dat u wilt verwijderen en zet het neer in de prullenbak links op het scherm.

6Klik drie keer op [OK].