Handige functies

Vaak gebruikte functies registreren

U kunt regelmatig gebruikte taakinstellingen opslaan in het geheugen van het apparaat en deze eenvoudig weer oproepen.

Het [Home]-scherm aanpassen

U kunt snelkoppelingen naar vaak gebruikte programma's of webpagina's toevoegen aan het Home]-scherm. U kunt de programma's of internetpagina's eenvoudig oproepen door op het pictogram van de snelkoppeling te drukken. U kunt de volgorde van de functie- en snelkoppelingspictogrammen aanpassen.

Apparaatstatus- en taakbeheer

U kunt de status-en onderhoudsinformatie van het apparaat bekijken en taken beheren die zijn opgeslagen op het apparaat.

Internetpagina's weergeven op het display (browserfunctie)

U kunt via het apparaat naar het internet gaan en internetpagina's afdrukken die op het display worden weergegeven.

Gescande bestanden verzenden naar mijn e-mailadres

U kunt gescande bestanden verzenden naar uw eigen e-mailadres dat is geregistreerd in het adresboek.

Het apparaat bedienen via een smartphone/tablet

U kunt het apparaat eenvoudig via een smartphone/tablet bedienen doormiddel van de toepassing Smart Device Connector.