Παράλειψη κεφαλίδας
 

Όταν παρουσιάζεται πρόβλημα στις ρυθμίσεις εκτύπωσης

Μηνύματα

Αιτίες

Λύσεις

“Ο Κωδικός Ταξινόμησης είναι λάθος. ”

Ο κωδικός ταξινόμησης είτε δεν πληκτρολογήθηκε είτε πληκτρολογήθηκε λάθος.

Πληκτρολογήστε τον σωστό κωδικό ταξινόμησης.

“Ο Κωδικός Ταξινόμησης είναι λάθος. ”

Το πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή δεν υποστηρίζει τον κωδικό ταξινόμησης.

Για τον κωδικό ταξινόμησης, επιλέξτε [Προαιρετικό]. Για να μάθετε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του κωδικού ταξινόμησης, ανατρέξτε στην ενότητα Print.

“Η Διπλή λειτουργία ακυρώθηκε. ”

Η εκτύπωση διπλής όψης ακυρώθηκε.

  • Επιλέξτε ένα κατάλληλο μέγεθος χαρτιού για τη λειτουργία διπλής όψης. Για λεπτομέρειες σχετικά με το χαρτί, ανατρέξτε στην ενότητα Maintenance and Specifications.

  • Για να ενεργοποιήσετε την εκτύπωση διπλής όψης για το δίσκο χαρτιού, αλλάξτε τη ρύθμιση για "Εφαρμ. Διπλ. Όψης" στις [Ρυθμίσεις Συστήματος]. Για λεπτομέρειες σχετικά με την ρύθμιση "Εφαρμογή Διπλής Όψης", ανατρέξτε στην ενότητα Connecting the Machine/System Settings.

“Υπέρβαση μέγ. σελίδων. Η ταξινόμηση δεν ολοκληρώθηκε. ”

Ο αριθμός των σελίδων ξεπερνάει τον μέγιστο αριθμό φύλλων με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Ταξινόμησης.

Μειώστε τον αριθμό των σελίδων προς εκτύπωση.

“Το συρτάρι εξόδου άλλαξε.”

Ο δίσκος εξόδου άλλαξε επειδή το μέγεθος του χαρτιού του καθορισμένου δίσκου εξόδου είναι περιορισμένο.

Ορίστε τον κατάλληλο δίσκο εξόδου.

“Υπέρβ. εκτύπ. ”

Κατά την εκτύπωση, οι εικόνες δεν εκτυπώθηκαν.

PCL 6

Επιλέξτε χαμηλότερη ανάλυση στο πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής της ρύθμισης ανάλυσης, ανατρέξτε στη Βοήθεια του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή.

PostScript 3

Επιλέξτε χαμηλότερη ανάλυση στο πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής της ρύθμισης ανάλυσης, ανατρέξτε στη Βοήθεια του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή.

“Η διάτρηση ακυρώθηκε.”

Η εκτύπωση με διάτρηση ακυρώθηκε.

Ελέγξτε τον προσανατολισμό του χαρτιού, τον προσανατολισμό της εκτύπωσης και τη θέση της διάτρησης. Κάποιες ρυθμίσεις παράγουν αποτελέσματα εκτύπωσης που δεν είναι ενδεχομένως τα αναμενόμενα.

“Η συρραφή ακυρώθηκε.”

Η εκτύπωση με συρραφή ακυρώθηκε.

Ελέγξτε τον προσανατολισμό του χαρτιού, την ποσότητα του χαρτιού, τον προσανατολισμό της εκτύπωσης και τη θέση της συρραφής. Κάποιες ρυθμίσεις παράγουν αποτελέσματα εκτύπωσης που δεν είναι ενδεχομένως τα αναμενόμενα.