Παράλειψη κεφαλίδας
 

Οδηγός Χρήστη

Διαβάστε πρώτα αυτό
Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το μηχάνημα

Μπορείτε να αναζητήσετε μία περιγραφή με βάση αυτό που θέλετε να κάνετε.

Έναρξη

Αυτό το κεφάλαιο περιγράφει πώς να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το μηχάνημα.

Αντιγραφή

Σε αυτό το κεφάλαιο περιγράφονται οι λειτουργίες και διαδικασίες του φωτοτυπικού που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Όσο για τις πληροφορίες που δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το κεφάλαιο, ανατρέξτε στην ενότητα Copy/ Document Server του συνοδευτικού CD-ROM.

Φαξ

Σε αυτό το κεφάλαιο περιγράφονται οι λειτουργίες και οι διαδικασίες φαξ που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Για πληροφορίες που δε συμπεριλαμβάνονται στο παρόν κεφάλαιο, ανατρέξτε στην ενότητα Fax του συνοδευτικού CD-ROM.

Εκτύπωση

Σε αυτό το κεφάλαιο περιγράφονται οι λειτουργίες και διαδικασίες του εκτυπωτή που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Για πληροφορίες που δε συμπεριλαμβάνονται στο παρόν κεφάλαιο, ανατρέξτε στην ενότητα Print του συνοδευτικού CD-ROM.

Σάρωση

Σε αυτό το κεφάλαιο περιγράφονται οι λειτουργίες και διαδικασίες του σαρωτή που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Για πληροφορίες που δε συμπεριλαμβάνονται στο παρόν κεφάλαιο, ανατρέξτε στην ενότητα Scan του συνοδευτικού CD-ROM.

Διακομιστής Εγγράφων

Σε αυτό το κεφάλαιο περιγράφονται οι λειτουργίες και διαδικασίες του Διακομιστή Εγγράφων που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Όσο για τις πληροφορίες που δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το κεφάλαιο, ανατρέξτε στην ενότητα Copy/ Document Server του συνοδευτικού CD-ROM.

Web Image Monitor

Σε αυτό το κεφάλαιο περιγράφονται οι λειτουργίες και διαδικασίες του Web Image Monitor που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Για πληροφορίες που δε συμπεριλαμβάνονται στο παρόν κεφάλαιο, ανατρέξτε στην ενότητα Connecting the Machine/ System Settings του συνοδευτικού CD-ROM, ή στη Βοήθεια του Web Image Monitor.

Προσθήκη Χαρτιού και Τόνερ

Αυτό το κεφάλαιο περιγράφει πως να τοποθετείτε χαρτί στο δίσκο χαρτιού και τα προτεινόμενα μεγέθη και τύπους χαρτιού.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Σε αυτό το κεφάλαιο περιγράφουμε βασικές διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων.