Παράλειψη κεφαλίδας
 

Τοποθέτηση χαρτιού στο πλαϊνό δίσκο τροφοδοσίας

Στο πλαϊνό δίσκο μπορείτε να τοποθετήσετε διαφάνειες OHP, αυτοκόλλητες ετικέτες, ημιδιαφανές χαρτί και χαρτί που δεν μπορεί να τοποθετηθεί στους δίσκους χαρτιού.

Σημαντικό

  • Ο μέγιστος αριθμός φύλλων που μπορείτε να τοποθετήσετε ταυτόχρονα εξαρτάται από τον τύπο του χαρτιού. Μην τοποθετείτε χαρτί πάνω από το ενδεικτικό όριο. Για τον μέγιστο αριθμό φύλλων που μπορείτε να τοποθετήσετε, ανατρέξτε στη Συνιστώμενα Μεγέθη και Τύποι Χαρτιού.

1Ανοίξτε τον πλαϊνό δίσκο τροφοδοσίας.

Απεικόνιση πλαϊνού δίσκου τροφοδοσίας (Bypass)

2Τοποθετήστε το χαρτί με την όψη προς τα κάτω, μέχρι να ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος.

3Ευθυγραμμίστε τους οδηγούς χαρτιού με το μέγεθος του χαρτιού.

Αν οι οδηγοί δεν στοιχίζονται με το χαρτί, μπορεί να παραμορφωθεί η εικόνα ή να μην τροφοδοτηθεί σωστά το χαρτί.

Απεικόνιση πλαϊνού δίσκου τροφοδοσίας (Bypass)

Σημείωση

  • Όταν χρησιμοποιείτε το πλαϊνό δίσκο, είναι καλύτερο να τοποθετείτε το χαρτί με κατεύθυνση Οριζ ντιο  προσανατολισμ  .

  • Κάποιοι τύποι χαρτιού μπορεί να μην εντοπίζονται σωστά όταν τοποθετούνται στο πλαϊνό δίσκο. Σε αυτή τη περίπτωση, αφαιρέστε το χαρτί και τοποθετήστε το ξανά στο πλαϊνό δίσκο.

  • Όταν τοποθετείτε φύλλα μεγαλύτερα από A4Οριζ ντιο  προσανατολισμ  ή 81/2 × 11Οριζ ντιο  προσανατολισμ  στο πλαϊνό δίσκο, τραβήξτε προς τα έξω την προέκταση.

  • Όταν τοποθετείτε χοντρό χαρτί, λεπτό χαρτί ή διαφάνειες OHP, καθορίστε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού.

  • Τα επιστολόχαρτα πρέπει να τοποθετούνται με συγκεκριμένο προσανατολισμό. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη Τοποθέτηση Χαρτιού με Σταθερό προσανατολισμό ή Διπλής όψης.

  • Στον πλαϊνό δίσκο τροφοδοσίας (Bypass) μπορείτε να τοποθετήσετε φακέλους. Οι φάκελοι πρέπει να τοποθετούνται με συγκεκριμένο προσανατολισμό. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη Φάκελοι.

  • Ορίστε τα μεγέθη του χαρτιού που δεν εντοπίζονται αυτόματα. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα μεγέθη που μπορούν να εντοπιστούν αυτόματα, ανατρέξτε στη Συνιστώμενα Μεγέθη και Τύποι Χαρτιού. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον καθορισμό των μεγεθών, ανατρέξτε στη Εκτύπωση από τον πλαϊνό δίσκο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εκτυπωτή ή στην ενότητα Copy/Document Server.

  • Για αντιγραφή από τον πλαϊνό δίσκο, ανατρέξτε στην ενότητα Copy/Document Server. Κατά την εκτύπωση από υπολογιστή, ανατρέξτε στη Εκτύπωση από τον πλαϊνό δίσκο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εκτυπωτή.

  • Αν ο [Ήχος Πλήκτρ. Πίνακα] είναι απενεργοποιημένος, δεν παράγεται ήχος κατά την τοποθέτηση χαρτιού στον πλαϊνό δίσκο. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον [Ήχο Πλήκτρ. Πίνακα], ανατρέξτε στην ενότητα Connecting the Machine/ System Settings.