Παράλειψη κεφαλίδας
 

Αποθήκευση Δεδομένων

Σε αυτήν την ενότητα εξηγούμε τη διαδικασία αποθήκευσης εγγράφων στον Διακομιστή Εγγράφων.

Σημαντικό

  • Αν ανοίξετε το έγγραφο με τον σωστό κωδικό πρόσβασης, το έγγραφο παραμένει επιλεγμένο ακόμη και αφότου ολοκληρωθούν οι ενέργειες. Σε αυτό το έγγραφο έχουν πρόσβαση και άλλοι χρήστες. Μετά την ενέργεια, πατήστε το πλήκτρο [Επαναφορά] για να ακυρώσετε την επιλογή εγγράφου.

  • Το όνομα χρήστη που έχει καταχωρηθεί σε ένα αποθηκευμένο έγγραφο στον Διακομιστή Εγγράφων προσδιορίζει το δημιουργό και τον τύπο του εγγράφου. Δεν προστατεύει τα εμπιστευτικά έγγραφα από άλλους.

  • Όταν ενεργοποιείτε την αποστολή φαξ ή τη σάρωση μέσω του σαρωτή, βεβαιωθείτε ότι όλες οι άλλες ενέργειες έχουν ολοκληρωθεί.

Όνομα Αρχείου

Στο σαρωμένο έγγραφο επισυνάπτεται αυτόματα ένα όνομα αρχείου, όπως το "COPY0001" και το "COPY0002". Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του αρχείου.

Όνομα Χρήστη

Μπορείτε να καταχωρήσετε ένα όνομα χρήστη, προκειμένου να προσδιορίζεται ο χρήστης ή η ομάδα χρηστών που αποθήκευσε τα έγγραφα. Για να το εκχωρήσετε, επιλέξτε το όνομα χρήστη που έχει καταχωρηθεί στο Βιβλίο Διευθύνσεων ή πληκτρολογήστε απευθείας το όνομα. Ανάλογα με τη ρύθμιση ασφάλειας, ενδέχεται να εμφανιστεί το [Προν. Πρόσβ.] αντί για το [Όνομα Χρήστη].

Για λεπτομέρειες σχετικά με το Βιβλίο Διευθύνσεων, ανατρέξτε στην ενότητα Connecting the Machine/ System Settings.

Κωδικός

Για να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη εκτύπωση, μπορείτε να ορίσετε κωδικό πρόσβασης για κάθε αποθηκευμένο έγγραφο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα προστατευμένο έγγραφο, πρέπει να δώσετε τον αντίστοιχο κωδικό πρόσβασης. Αν έχει οριστεί κωδικός πρόσβασης για τα έγγραφα, τότε το εικονίδιο κλειδώματος εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του ονόματος αρχείου.

1Πιέστε το πλήκτρο [Αρχική οθόνη] πάνω αριστερά στον πίνακα ελέγχου και πιέστε το εικονίδιο [Διακομ. Εγγράφων] στην οθόνη.

Απεικόνιση πλήκτρου αρχικής οθόνης

2Πατήστε [Σε οθόνη σάρωσης].

3Πιέστε το πλήκτρο [Φάκ Προορ για Αποθ].

4Καθορίστε φάκελο αποθήκευσης του εγγράφου και στη συνέχεια πατήστε [OK].

5Πατήστε [Όν. Χρήστη].

6Ορίστε όνομα χρήστη και πατήστε [OK].

Τα εμφανιζόμενα ονόματα χρήστη είναι ονόματα που έχουν καταχωρηθεί στο Βιβλίο Διευθύνσεων. Για να ορίσετε ένα όνομα που δεν εμφανίζεται στην οθόνη, πατήστε [Χειροκ. Εισαγ.] και πληκτρολογήστε ένα όνομα χρήστη.

7Πατήστε [Όνομα Αρχείου].

8Πληκτρολογήστε ένα όνομα αρχείου και πατήστε [OK].

9Πατήστε [ΚωδΠρόσβ].

10Πληκτρολογήστε κωδικό πρόσβασης με τα αριθμητικά πλήκτρα και πατήστε [OK].

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τέσσερα μέχρι οκτώ ψηφία για τον κωδικό.

11Για να επαληθεύσετε τον κωδικό, πληκτρολογήστε τον ξανά και πατήστε [OK].

12Τοποθετήστε το πρωτότυπο.

13Καθορίστε τις συνθήκες σάρωσης του πρωτοτύπου.

14Πατήστε το πλήκτρο [Έναρξη].

Το πρωτότυπο σαρώνεται. Το έγγραφο αποθηκεύεται στον Διακομιστή Εγγράφων.

Μετά τη σάρωση, εμφανίζεται μια λίστα φακέλων. Αν δεν εμφανιστεί η λίστα, πατήστε [Ολοκλήρ Σάρωσης].