Παράλειψη κεφαλίδας
 

Βασική διαδικασία για την αποθήκευση αρχείων σάρωσης

Σημαντικό

  • Μπορείτε να ορίσετε κωδικό για κάθε αποθηκευμένο αρχείο. Σας συνιστούμε να ορίζετε κωδικούς πρόσβασης, ώστε να προστατεύετε τα αποθηκευμένα αρχεία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

  • Αν προκύψει κάποιο σφάλμα, το αποθηκευμένο αρχείο σάρωσης στο μηχάνημα μπορεί να χαθεί. Σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιείτε το σκληρό δίσκο για την αποθήκευση σημαντικών αρχείων. Ο προμηθευτής δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να προκύψει από την απώλεια των αρχείων.

1Εμφανίστε την αρχική οθόνη σάρωσης.

  • Κατά τη χρήση του βασικού πίνακα λειτουργιών

    Πατήστε το πλήκτρο [Αρχική οθόνη] στο πάνω αριστερό τμήμα του πίνακα ελέγχου και πιέστε το εικονίδιο [Σαρωτής] στην [Αρχική] οθόνη.

    Απεικόνιση πλήκτρου αρχικής οθόνης

  • Κατά τη χρήση του Smart Operation Panel

    Πιέστε το πλήκτρο [Αρχική οθόνη] που βρίσκεται πάνω αριστερά στον πίνακα ελέγχου. Ακουμπήστε την οθόνη ελαφρά στα αριστερά και μετά πιέστε το εικονίδιο [Σαρωτής] στην Αρχική οθόνη 4.

2Βεβαιωθείτε ότι δεν ισχύουν οι προηγούμενες ρυθμίσεις.

Αν έχει παραμείνει κάποια προηγούμενη ρύθμιση, πατήστε το πλήκτρο [Eπαναφορά].

3Τοποθετήστε τα πρωτότυπα.

4Πατήστε [Φύλαξη Αρχείου].

Απεικόνιση οθόνης πίνακα λειτουργιών

5Πατήστε [Αποθήκευση σε HDD].

6Αν χρειαστεί, ορίστε τις πληροφορίες του αποθηκευμένου αρχείου όπως [Όνομα Χρήστη], [Όνομα Αρχείου], [Κωδικός πρόσβασης], και [Επιλογή Φακέλου].

  • Όνομα Χρήστη

    Πατήστε [Όνομα Χρήστη] και επιλέξτε όνομα χρήστη. Για να ορίσετε όνομα χρήστη που δεν έχει καταχωρηθεί, πατήστε [Χειρ. Εισαγ.] και πληκτρολογήστε το όνομα. Αφού ορίσετε όνομα χρήστη, πατήστε [OK].

  • Όνομα Αρχείου

    Πατήστε [Όνομα Αρχείου], πληκτρολογήστε ένα όνομα αρχείου και πατήστε [OK].

  • Κωδικός

    Πατήστε [Κωδικός πρόσβασης], πληκτρολογήστε κωδικό και πατήστε [OK]. Πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό για επιβεβαίωση και έπειτα πατήστε [OK].

  • Επιλογή Φακέλου

    Καθορίστε τον φάκελο στον οποίο θα αποθηκευτούν τα αρχεία.

7Πατήστε [OK].

8Αν χρειαστεί, πατήστε [Ρυθμ. Σαρωτή] για να καθορίσετε τις ρυθμίσεις του σαρωτή όπως την ανάλυση και το μέγεθος της σάρωσης.

9Πατήστε το πλήκτρο [Έναρξη].