Παράλειψη κεφαλίδας
 

Αποθήκευση και εκτύπωση με χρήση του διακομιστή εγγράφων

Ο διακομιστής εγγράφων σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε έγγραφα στο σκληρό δίσκο του μηχανήματος και σας επιτρέπει να τα επεξεργαστείτε και να τα εκτυπώσετε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σημαντικό

  • Αυτήν τη λειτουργία δεν υποστηρίζουν εφαρμογές με δικά τους προγράμματα οδήγησης, όπως ο PageMaker.

  • Μην ακυρώσετε τη διαδικασία μεταφοράς αρχείων, όσο γίνεται αποστολή των δεδομένων στο διακομιστή εγγράφων. Μπορεί να μη γίνει σωστή ακύρωση της διαδικασίας. Εάν ακυρώσετε κατά λάθος μία εργασία εκτύπωσης, χρησιμοποιήστε τον πίνακα ελέγχου του μηχανήματος για να διαγράψετε τα δεδομένα που μεταφέρθηκαν. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαγραφή εγγράφων που βρίσκονται αποθηκευμένα στο Διακομιστή Εγγράφων, ανατρέξτε στην ενότητα Copy/Document Server ή στη Βοήθεια του Web Image Monitor.

  • Στο διακομιστή εγγράφων μπορούν να αποθηκευτούν έως και 3.000 αρχεία. Δεν μπορούν να αποθηκευτούν νέα αρχεία όταν υπάρχουν ήδη 3.000 αρχεία αποθηκευμένα. Ακόμα κι αν έχουν αποθηκευτεί λιγότερα από 3.000 αρχεία, νέα αρχεία δεν μπορούν να αποθηκευτούν όταν

    • Ο αριθμός σελίδων ενός εγγράφου υπερβαίνει τις 2.000.

    • Ο συνολικός αριθμός αποθηκευμένων σελίδων στο μηχάνημα και τα δεδομένα που έχουν αποσταλεί έχουν φτάσει τις 9.000 (μπορεί να είναι λιγότερες ανάλογα με τα δεδομένα εκτύπωσης).

    • Ο σκληρός δίσκος είναι πλήρης.

Μπορείτε να αποστείλετε δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί σε υπολογιστή-πελάτη στον διακομιστή εγγράφων.