Παράλειψη κεφαλίδας
 

Βασική διαδικασία

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα των πρωτοτύπων, τοποθετήστε τα στη πλάκα αντιγραφής ή στον ADF.

Όταν τοποθετείτε το πρωτότυπο στη πλάκα αντιγραφής, ξεκινήστε με την πρώτη σελίδα που θέλετε να αντιγράψετε. Όταν τοποθετείτε το πρωτότυπο στον ADF, τοποθετήστε το έτσι ώστε να είναι επάνω η πρώτη σελίδα.

εικονίδιο περιοχής Α(κυρίως Ευρώπη και Ασία)

Για λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθέτηση του πρωτοτύπου στην πλάκα αντιγραφής, ανατρέξτε στη Τοποθέτηση πρωτοτύπων στην πλάκα αντιγραφήςεικονίδιο περιοχής A(κυρίως Ευρώπη και Ασία).

Εικονίδιο περιοχής Β(κυρίως Βόρεια Αμερική)

Για λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθέτηση του πρωτοτύπου στην πλάκα αντιγραφής, ανατρέξτε στη Τοποθέτηση πρωτοτύπων στην πλάκα αντιγραφής εικονίδιο περιοχής B(κυρίως Βόρεια Αμερική).

Για λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθέτηση του πρωτοτύπου στον ADF, ανατρέξτε στη Τοποθέτηση πρωτοτύπων στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων.

Εάν δεν θέλετε να αντιγράψετε σε απλό χαρτί, αλλά σε διαφορετικό χαρτί, καθορίστε τον τύπο του χαρτιού στα Εργαλεία χρήστη σύμφωνα με το βάρος του χαρτιού που χρησιμοποιείτε. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Connecting the Machine/ System Settings.

1Εμφάνιση της αρχικής οθόνης αντιγραφής.

  • Κατά τη χρήση του βασικού πίνακα λειτουργιών

    Πιέστε το πλήκτρο [Αρχική οθόνη] στο πάνω αριστερό τμήμα του πίνακα ελέγχου και πιέστε το εικονίδιο [Φωτοτ.] στην [Αρχική οθόνη].

    Απεικόνιση πλήκτρου αρχικής οθόνης

  • Κατά τη χρήση του Smart Operation Panel

    Πιέστε το πλήκτρο [Αρχική οθόνη] που βρίσκεται πάνω αριστερά στον πίνακα ελέγχου. Χτυπήστε ελαφρά την οθόνη στα αριστερά και μετά πιέστε το εικονίδιο [Φωτοτ.] στην Αρχική οθόνη 4.

2Βεβαιωθείτε ότι δεν ισχύουν οι προηγούμενες ρυθμίσεις.

Αν έχουν παραμείνει οι προηγούμενες ρυθμίσεις, πατήστε το πλήκτρο [Επαναφορά].

3Τοποθετήστε τα πρωτότυπα.

4Κάντε τις επιθυμητές ρυθμίσεις.

5Εισάγετε τον αριθμό αντιγράφων με τα αριθμητικά πλήκτρα.

Ο μέγιστος αριθμός αντιγράφων που μπορεί να εισαχθεί είναι 999.

6Πατήστε το πλήκτρο [Έναρξη].

Όταν τοποθετείτε το πρωτότυπο στη πλάκα αντιγραφής, πατήστε το πλήκτρο [Δίεση] αφού σαρωθούν όλα τα πρωτότυπα. Για κάποιες λειτουργίες, όπως είναι η Παρτίδα, πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο [Δίεση] όταν τοποθετείτε τα πρωτότυπα στον ADF. Ακολουθήστε τα μηνύματα που εμφανίζονται στην οθόνη.

7Όταν ολοκληρωθεί η εργασία αντιγραφής, πατήστε το πλήκτρο [Επαναφορά] για να διαγράψετε τις ρυθμίσεις.