Παράλειψη κεφαλίδας
 

Όταν Εμφανίζεται η Οθόνη Πιστοποίησης

Αν είναι ενεργή η Βασική Πιστοποίηση, η Πιστοπoίηση Windows, η Πιστοποίηση LDAP ή ο Πιστοπoίηση Διακομιστή Integration, τότε στην οθόνη εμφανίζεται η οθόνη πιστοποίησης. Το μηχάνημα είναι έτοιμο για λειτουργία μόνο αφού δώσετε το Όνομα Χρήστη Σύνδεσης και τον Κωδικό Πρόσβασης Σύνδεσης. Αν είναι ενεργή η Πιστοποίηση Κωδικού Χρήστη, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα μέχρι να δώσετε τον Κωδικό Χρήστη.

Αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα, αυτό σημαίνει ότι έχετε συνδεθεί. Όταν το μηχάνημα δεν είναι σε κατάσταση λειτουργίας, αυτό σημαίνει ότι έχετε αποσυνδεθεί. Αφού συνδεθείτε στο μηχάνημα, αποσυνδεθείτε για να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Σημαντικό

  • Ζητήστε από το διαχειριστή χρηστών τα εξής στοιχεία: Όνομα Χρήστη Σύνδεσης, Κωδικό σύνδεσης και Κωδικό Χρήστη. Για λεπτομέρειες σχετικά με την πιστοποίηση χρήστη, ανατρέξτε στον Οδηγό Ασφάλειας.

  • Ο Κωδικός Χρήστη που εισάγεται στο πεδίο Πιστοποίηση Κωδικού Χρήστη είναι η αριθμητική τιμή που καταχωρείται στο Βιβλίο Διευθύνσεων ως "Κωδικός Χρήστη".