Παράλειψη κεφαλίδας
 

Οδηγός για τα ονόματα και τις λειτουργίες του πίνακα ελέγχου του μηχανήματος (Κατά τη χρήση του Smart Operation Panel)

Απεικόνιση αριθμημένων επεξηγήσεων του πίνακα ελέγχου

  1. Πλήκτρο [Αρχική οθόνη]

    Πιέστε για να εμφανιστεί η [Αρχική] οθόνη. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη Πώς να χρησιμοποιήσετε την [Αρχική] οθόνη (Κατά τη χρήση του Smart Operation Panel).

  2. Πίνακας οθόνης

    Πρόκειται για μια οθόνη αφής η οποία διαθέτει εικονίδια, πλήκτρα, συντομεύσεις και widgets που σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στις οθόνες των διαφόρων λειτουργιών και εφαρμογών και σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας και άλλα μηνύματα. Ανατρέξτε στην ενότητα Getting Started.

  3. Ένδειξη κεντρικής λειτουργίας

    Η ένδειξη κεντρικής λειτουργίας ανάβει όταν ανοίγετε τον κεντρικό διακόπτη λειτουργίας. Όταν το μηχάνημα βρίσκεται στη λειτουργία Απενεργοποίησης Μονάδας Σταθεροποίησης, η ένδειξη κεντρικής λειτουργίας είναι αναμμένη. Κατά τη λειτουργία Ύπνου η ένδειξη κεντρικής λειτουργίας αναβοσβήνει αργά.

  4. Πλήκτρο [Παύση]

    Πατήστε το για να διακόψετε μια εργασία που είναι σε εξέλιξη όπως αντιγραφή, σάρωση, φαξ ή εκτύπωση.

  5. Πλήκτρο [Έλεγχος Κατάστασης]

    Πατήστε το για να ελέγξετε την κατάσταση του συστήματος του μηχανήματος, την κατάσταση κάθε λειτουργίας και τις τρέχουσες εργασίες. Μπορείτε ακόμη να δείτε το ιστορικό εργασιών και τις πληροφορίες συντήρησης του μηχανήματος.

  6. Ένδειξη λήψης δεδομένων (λειτουργία φαξ και εκτυπωτή)

    Αναβοσβήνει όταν το μηχάνημα λαμβάνει εργασίες εκτύπωσης ή έγγραφα LAN-Fax από υπολογιστή. Ανατρέξτε στην ενότητα Fax και Print.

  7. Ένδειξη Φαξ

    Υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργιών του φαξ. Αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια αποστολής και λήψης δεδομένων. Παραμένει αναμμένο κατά τη λήψη φαξ μέσω Εμπιστευτικής Λήψης ή Υποκατάσταση Λήψης.

  8. Πλήκτρο [Μενού]

    Εμφανίζει την οθόνη του μενού ενώ είναι ενεργοποιημένες οι Δυνατότητες Οθόνης ή χρησιμοποιούνται εφαρμογές που είναι διαθέσιμες μόνο στο Smart Operation Panel.

  9. Πλήκτρο [Επιστροφή]

    Πιέστε αυτό το πλήκτρο για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη ενώ είναι ενεργοποιημένες οι Δυνατότητες οθόνης ή χρησιμοποιούνται εφαρμογές που είναι διαθέσιμες μόνο στο Smart Operation Panel.

  10. Λυχνία πρόσβασης μέσου

    Ανάβει όταν εισάγεται μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων στην υποδοχή μέσων.

  11. Υποδοχές μέσων

    Εκεί μπορείτε να εισάγετε κάρτα SD ή συσκευή μνήμης USB.