Massa/Stapelformaat instellen

Wijzig de instellingen voor "Massa formaat"*1 en "Stapelformaat"*2 voor geavanceerde eigenschappen van Type-J.

Voor details over de items op het scherm Beheerderstoepassingen, zie Het scherm Beheerderstoepassingen.

*1 "Massa" verwijst naar de geheugenruimte die gebruikt wordt door JavaTM Platform en verwante applicaties.

*2 "Stapel" verwijst naar de geheugenruimte die gebruikt wordt om tijdelijke gegevens op te slaan voor een applicatie.

Opmerking

• U kunt alleen [Massa / Stapel formaatinstellingen] instellen. Voor details over het configureren van instellingen anders dan Massa / Stapel formaatinstellingen, neem dan contact op met uw servicevertegenwoordiger.