Autom. starten instellen vanuit Web Image Monitor

U kunt "Automatisch starten" alleen instellen voor geavanceerde eigenschappen van Type-J.

Als "Automatisch starten" is ingesteld op [Aan], worden geavanceerde eigenschappen van Type-J automatisch geactiveerd wanneer het apparaat wordt opgestart.

1Ga naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2Klik op [Startup instelling] in "Instellingen Uitgebreide eigenschap".

3Klik op het [Details]-pictogram van de geavanceerde eigenschap waarvoor u Automatisch starten wilt instellen.

4Klik op de radioknop, zodat deze op "Aan" staat.

5Klik op [OK].

6Klik op [Terug].