Overige schermen op het bedieningspaneel

De schermen [Installeren], [Install.], [Extra programma opstartinstelling], [Extra progr installeren], [Instal ext prog ongdn mkn] en [Info extra programma] zijn niet beschikbaar.

Neem voor meer informatie over deze instellingen contact op met uw servicevertegenwoordiger.

Het scherm Installeer/Installeren

Met dit scherm kunt u geavanceerde eigenschappen installeren.

Genummerde afbeelding van bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om het scherm Geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Lijst met geavanceerde eigenschappen

Weergave van een lijst met installeerbare geavanceerde eigenschappen.

• Media

Selecteer de opslagmedia die gebruikt moet worden om de geavanceerde eigenschappen te installeren.

• Type

Toont de verschillende typen geavanceerde eigenschappen.

Voor details over de verschillende typen geavanceerde eigenschappen, zie Verschillende typen geavanceerde eigenschappen.

• Naam Uitgebreide eigenschap/Geavanc. eigenschapnaam

Toont de namen van de uitgebreide/geavanceerde eigenschappen.

• Beschrijving

Toont korte omschrijvingen van de geavanceerde eigenschappen.

• Versie

Toont de versies van de geavanceerde eigenschappen.

• Bron

Geeft de opslaglocatie weer voor de installatie van de geavanceerde eigenschappen.

Het scherm Installatie ongedaan maken

Met dit scherm kunt u de installatie van de geavanceerde eigenschappen ongedaan maken.

Genummerde afbeelding van bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om het scherm Geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Lijst met geavanceerde eigenschappen

Er wordt een lijst weergegeven met de geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen.

• Status

Toont de status van de geavanceerde eigenschappen.

Voor details over de status van de geavanceerde eigenschappen, zie Status van geavanceerde eigenschappen.

• Type

Toont de verschillende typen geavanceerde eigenschappen.

Voor details over de verschillende typen geavanceerde eigenschappen, zie Verschillende typen geavanceerde eigenschappen.

• Naam Uitgebreide eigenschap/Geavanc. eigenschapnaam

Toont de namen van de uitgebreide/geavanceerde eigenschappen.

• Beschrijving

Toont korte omschrijvingen van de geavanceerde eigenschappen.

• Versie

Toont de versies van de geavanceerde eigenschappen.

• Startloc.

Toont de locaties waar de geavanceerde eigenschappen geïnstalleerd zijn.

• Vervaldatum/Verloopdatum

Hier wordt de vervaldatum van de geavanceerde eigenschappen weergegeven.

Als er geen vervaldatum van toepassing is, dan wordt "Geen tijdslim." weergegeven. Als de informatie over de vervaldatum niet opgehaald kan worden, dan wordt "Onbekend" weergegeven.

Het scherm Extra programma opstartinstelling

Met dit scherm kunt u geïnstalleerde, aanvullende programma's starten en stoppen.

Genummerde afbeelding van bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om het scherm Geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Lijst met extra programma's

Weergave van een lijst met extra programma's die geïnstalleerd zijn.

• Status

Toont de status van een aanvullend programma.

• Startup/Bezig met Startup

Aanvullende programma's worden ingeschakeld.

• Stoppen

Aanvullende programma's worden uitgeschakeld.

• Uitstellen/Onderbreken

Aanvullende programma's zijn geactiveerd, maar bevinden zich in de standby-modus. U moet opnieuw opstarten voordat u deze nieuwe eigenschappen kunt gebruiken.

• Nr.

Toont de ID van elk aanvullend programma dat geïnstalleerd is.

• Naam Aanvullend programma/Naam extra programma

Toont de namen van aanvullende programma's.

• Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de aanvullende programma's.

• Versie

Toont de versies van het aanvullende programma.

Het scherm Extra progr installeren

Met dit scherm kunt u aanvullende programma's installeren.

Genummerde afbeelding van bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om het scherm Geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Lijst extra programma's weergeven

Weergave van een lijst met installeerbare extra programma's.

• Media

Selecteer de opslagmedia om het aanvullende programma mee te installeren.

• Naam Aanvullend programma/Naam extra programma

Toont de namen van aanvullende programma's.

• Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de aanvullende programma's.

• Versie

Toont de versies van het aanvullende programma.

• Bronmedia

Weergave van de opslaglocatie voor de installatie van het extra programma.

Het scherm Install ext prog ongdn mkn

Met dit scherm kunt u de installatie van aanvullende programma's ongedaan maken.

Genummerde afbeelding van bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om het scherm Geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Lijst extra programma's weergeven

Geeft een lijst met geïnstalleerde extra programma's weer.

• Status

Toont de status van een aanvullend programma.

• Startup/Bezig met Startup

Aanvullende programma's worden ingeschakeld.

• Stoppen

Aanvullende programma's worden uitgeschakeld.

• Uitstellen/Onderbreken

Aanvullende programma's zijn geactiveerd, maar bevinden zich in de standby-modus. U moet opnieuw opstarten voordat u deze nieuwe eigenschappen kunt gebruiken.

• Nr.

Toont de ID van elk aanvullend programma dat geïnstalleerd is.

• Naam Aanvullend programma/Naam extra programma

Toont de namen van aanvullende programma's.

• Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de aanvullende programma's.

• Versie

Toont de versies van het aanvullende programma.

Het scherm Info extra programma

Met dit scherm kunt u de details bekijken van elk extra programma dat is geïnstalleerd.

Genummerde afbeelding van bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om het scherm Geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Lijst extra programma's weergeven

Geeft een lijst met geïnstalleerde extra programma's weer.

• Status

Toont de status van een aanvullend programma.

• Startup/Bezig met Startup

Aanvullende programma's worden ingeschakeld.

• Stoppen

Aanvullende programma's worden uitgeschakeld.

• Uitstellen/Onderbreken

Aanvullende programma's zijn geactiveerd, maar bevinden zich in de standby-modus. U moet opnieuw opstarten voordat u deze nieuwe eigenschappen kunt gebruiken.

• Nr.

Toont de ID van elk aanvullend programma dat geïnstalleerd is.

• Naam Aanvullend programma/Naam extra programma

Toont de namen van aanvullende programma's.

• Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de aanvullende programma's.

• Versie

Toont de versies van het aanvullende programma.