Verschillende typen geavanceerde eigenschappen

Geavanceerde eigenschappen zijn onderverdeeld in twee types: Type-J*1 en Type-C*2, afhankelijk van de ontwikkelingsomgeving.

*1 Embedded Software Architecture-applicatie (Java-versie)

*2 Embedded Software Architecture-applicatie (C-versie)

U kunt controleren welk type geavanceerde eigenschappen op uw apparaat worden gebruikt. Controleer de kolom genaamd "Type" in de lijst die wordt weergegeven op het scherm Start-up instelling of het scherm Geav.eigensch.info. in "Geavanc. Eigenschapinstell.".

Voor meer informatie over het scherm Geavanc. Eigenschapinstell., zie Geavanceerde Eigenschapinstellingen.