Teruggaan naar de vorige instelling

VorigeVolgende

1Druk op [Vorige instelling].

Om terug te gaan naar automatische kleurkalibratie in de kopieerfunctie, drukt u op [Vorige instelling]. Om terug te gaan naar automatische kleurkalibratie in de printerfunctie, drukt u op [Vorige instelling].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Ja].

• Wanneer u de automatische kleurkalibratie uitvoert met behulp van de printerfunctie

Selecteer een testpatroon uit [Testpatroon 1 (600 vermenigvuldiging 600 dpi)], [Testpatroon 2 (1800 vermenigvuldiging 600 dpi)], [Testpatroon 3 (9000 vermenigvuldiging 600 dpi)], [Testpatroon 4 (1200 vermenigvuldiging 1200 dpi)] of [Testpatroon 5 (3600 vermenigvuldiging 1200 dpi)] en druk vervolgens op [Ja].

Schermafbeelding bedieningspaneel

VorigeVolgende