Als e-mails niet worden verzonden zoals u verwacht

Probleem

Oorzaken

Oplossing

Het oorspronkelijke bestand kan niet worden hersteld, omdat een gedeelde e-mail niet kan worden teruggehaald van de bestemming.

Het bestandsformaat overschrijdt het maximale e-mailformaat dat is opgegeven in [Max. E-mailform.]. Aangezien [Ja (per max. formaat)] is opgegeven voor [E-mail delen & verzenden], wordt het bestand halverwege de pagina gesplitst en verzonden.

Om een e-mail te versturen zonder deze te splitsten, voert u de volgende stappen uit:

• Geef een resolutie op waarbij het bestandsformaat het maximale formaat dat is ingesteld bij [Max. E-mailform.] niet overschrijdt.

• Geef een grotere waarde op bij [Max. E-mailform.] in [Scannereigenschappen]. Zorg ervoor dat het grotere maximale e-mailformaat het toegestane formaat dat is ingesteld op de SMTP-server niet overschrijdt.

• Geef [Nee] op bij [E-mail delen & verzenden] in [Scannereigenschappen].

Voor meer informatie over deze instellingen, zie Scannen.

Het oorspronkelijke bestand kan niet worden hersteld, omdat een gedeelde e-mail niet kan worden teruggehaald van de bestemming.

Het bestandsformaat overschrijdt het maximale e-mailformaat dat is opgegeven in [Max. E-mailform.]. Aangezien [Ja (per max. formaat)] is opgegeven voor [E-mail delen & verzenden], wordt het bestand halverwege de pagina gesplitst en verzonden.

Geef [Ja (per pagina)] op bij [E-mail delen & verzenden] in [Scannereigenschappen]. Het bestand wordt per pagina opgesplitst en verzonden. Voor meer informatie over deze instellingen, zie Scannen.