Wanneer de netwerkbezorgingsfunctie niet kan worden gebruikt

Probleem

Oorzaken

Oplossing

De netwerkbezorgingsfunctie kan niet worden gebruikt.

De bezorgingssoftware is wellicht een oude versie of er is een beveiligingsinstelling opgegeven.

Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie over de bezorgingssoftware.

De netwerkbezorgingsfunctie kan niet worden gebruikt.

De functie-instelling voor netwerkbezorging is niet correct.

Geef deze instellingen goed op. Voor meer informatie over het instellen van de netwerkbezorgingsfunctie, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.