Het foutenlogboek controleren

Als bestanden als gevolg van afdrukfouten niet kunnen worden opgeslagen, kunt u de oorzaak van de fout achterhalen in het foutenlogboek op het bedieningspaneel.

Belangrijk

• De 30 meest recente fouten worden in het foutenlogboek opgeslagen. Als er een nieuwe fout wordt toegevoegd en er zijn al 30 fouten opgeslagen, dan wordt de oudste fout verwijderd. Echter, als de oudste fout betrekking heeft op een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk, dan wordt deze niet verwijderd. De fout wordt apart opgeslagen totdat het aantal fouten de 30 heeft bereikt.

• Als de stroom wordt uitgeschakeld, wordt ook het logboek verwijderd.

• U kunt het [Foutenlogboek] niet bekijken in de eenvoudige weergave.

1Druk op de [Home]-toets linksboven op het bedieningspaneel en druk op het [Printer]-pictogram op het scherm.

Afbeelding van Home-knop

2Druk op [Foutenlogboek].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Selecteer het foutenlogboek dat u wilt controleren en druk vervolgens op [Details].