Wanneer gegevens niet verzonden kunnen worden, omdat er een bestand is geselecteerd dat momenteel wordt gebruikt

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Het geselect. bestand is momenteel in gebruik. De bestandsnaam kan niet gewijzigd worden.”

Het is niet mogelijk de naam te wijzigen van een bestand met de status "Wachten..." of een bestand dat bewerkt wordt met DeskTopBinder.

Annuleer de verzending ("Wachten..." status gewist) of de DeskTopBinder-instelling en wijzig vervolgens de bestandsnaam.

“Het geselect. bestand is momenteel in gebruik. Het wachtwoord kan niet gewijzigd worden.”

U kunt het wachtwoord niet wijzigen van een bestand met de status "Wachten..." of van een bestand dat wordt bewerkt met DeskTopBinder.

Annuleer de verzending ("Wachten..." status gewist) of de DeskTopBinder-instelling en wijzig vervolgens het wachtwoord.

“Geselect. bestand is momenteel in gebruik. Gebr.naam kan niet gewijzigd worden.”

U kunt de naam niet wijzigen van een afzender wiens status "Wachten..." is of die wordt bewerkt met DeskTopBinder.

Annuleer de verzending ("Wachten..." status gewist) of de DeskTopBinder-instelling en wijzig vervolgens de gebruikersnaam.

“Sommige geselect. best. zijn momenteel in gebruik. Ze kunnen niet verwijderd worden. ”

U kunt geen bestand verwijderen dat in de wachtrij staat voor verzending ("Wachten..." status wordt weergegeven) of waarvan de informatie is gewijzigd met DeskTopBinder.

Annuleer de verzending ("Wachten..." status gewist) of de DeskTopBinder-instelling en verwijder vervolgens het bestand.