Als u rechtstreeks afdrukken vanaf een geheugenopslagapparaat gebruikt

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“De limiet voor totale gegevensgrootte van de gesel. bestanden is overschreden. Kan geen bestanden meer selecteren.”

• Het geselecteerde bestand is groter dan 1 GB.

• De totale grootte van de geselecteerde bestanden is groter dan 1 GB.

Bestanden of een groep bestanden die groter dan 1 GB zijn, kunnen niet worden afgedrukt.

• Selecteer de bestanden één voor één als de totale grootte van de geselecteerde bestanden de 1 GB overschrijdt.

• Gebruik de functie voor rechtstreeks afdrukken niet vanaf geheugenopslagapparaten wanneer uw geselecteerde bestand groter is dan 1 GB.

U kunt niet gelijktijdig meerdere bestanden met verschillende bestandsformaten selecteren.

“Kan geen toegang tot het gespecificeerde geheugenapparaat krijgen.”

• Er is een fout opgetreden toen het apparaat toegang probeerde te krijgen tot het geheugenopslagapparaat of een bestand dat op het geheugenopslagapparaat was opgeslagen.

• Er is een fout opgetreden toen de gebruiker de functie rechtstreeks afdrukken gebruikte om vanaf een geheugenopslagapparaat af te drukken.

Sla het bestand op een ander geheugenopslagapparaat op en probeer het bestand vervolgens opnieuw af te drukken.