Weergegeven berichten op het bedieningspaneel bij gebruik van de printerfunctie

Opmerking

• Raadpleeg de handleiding Snel aan de slag vóórdat u het apparaat uitzet.

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Hardwarefout: Ethernetkaart”

Er is een fout opgetreden in de Ethernet-interface.

Schakel de stroom uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Hardwarefout: HDD”

Er is een fout opgetreden in de harde schijf.

Schakel de stroom uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Hardwarefout: USB”

Er is een fout opgetreden in de USB-interface.

Schakel de stroom uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Hardwarefout: Wireless kaart”

Er wordt naar een "draadloze LAN-kaart" of "Bluetooth interface-eenheid" verwezen met "draadloze kaart".

Er kan toegang tot de draadloze LAN-kaart verkregen worden, maar er is een fout gedetecteerd.

Schakel de stroom uit en controleer of de draadloze LAN-kaart correct is geplaatst. Schakel de stroom na controle weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Hardwarefout: Wireless kaart”

Er wordt naar een "draadloze LAN-kaart" of "Bluetooth interface-eenheid" verwezen met "draadloze kaart".

• De Bluetooth interface-eenheid werd verbonden terwijl het apparaat aan stond.

• De Bluetooth interface-eenheid werd verwijderd terwijl het apparaat aan stond.

Schakel de stroom uit en controleer of de Bluetooth interface-eenheid correct is geplaatst. Schakel de stroom na controle weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Plaats papier in n. Druk op [Taak reset] om de taak te annuleren.”

De n wordt vervangen door een cijfer.

Het printerstuurprogramma-instellingen zijn incorrect, of de lade bevat niet het papier van het formaat dat in het printerstuurprogramma is geselecteerd.

Controleer of de printerstuurprogramma-instellingen correct zijn en plaats dan het papierformaat dat in het printerstuurprogramma is geselecteerd in de invoerlade. Voor meer informatie over het wijzigen van het papierformaat, zie Papierspecificaties en papier bijvullen.

“Er bevindt zich nog papier in niet-eenheid. Open klep en verw. papier.”

Als het afdrukken wordt gestopt voordat de taak is voltooid, kan er papier in de finisher achterblijven.

Verwijder het papier dat zich nog in de finisher bevindt.

“Papierformaat en type komen niet overeen. Sel. and. lade uit volg. en druk [Doorgaan]. Om taak te annuleren, druk [Taak reset]. Pap.form. en -type kunnen ook worden gewijz. in Gebruikersinst.”

De printerstuurprogramma-instellingen zijn incorrect, of de lade bevat niet het papier van het formaat of type dat geselecteerd is in het printerstuurprogramma.

• Controleer of de printerstuurprogramma-instellingen correct zijn en plaats dan het papierformaat dat in het printerstuurprogramma is geselecteerd in de invoerlade. Voor meer informatie over het wijzigen van het papierformaat, zie Papierspecificaties en papier bijvullen.

• Selecteer de lade handmatig om verder te gaan met afdrukken of annuleer een afdruktaak. Voor meer informatie over het handmatig selecteren van de lade of het annuleren van een afdruktaak, zie Afdrukken.

“Pap.frm in n komt niet overeen. Selecteer een andere lade en druk vervolgens op [Doorgaan]. Type pap. kan ook worden gewijz. in Gebr.inst.”

(n staat voor de naam van een lade).

Het formaat van het papier in de lade komt niet overeen met het opgegeven formaat in het printerstuurprogramma.

Selecteer een lade waarin papier zit dat van hetzelfde formaat is als het opgegeven papierformaat.

“Probleem met parallelle interfacekaart.”

Er is een fout opgetreden op de IEEE 1284 interfacekaart.

Schakel de stroom uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Printer- lettertypefout”

Er is een fout opgetreden in de lettertype-instellingen.

Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger.

“Probleem met draadloze kaart. Bel service.”

Er wordt naar een "draadloze LAN-kaart" of "Bluetooth-eenheid" verwezen met "draadloze kaart".

Het apparaat heeft een Bluetooth-fout gedetecteerd of kon geen Bluetooth-eenheid detecteren. Deze kan onjuist zijn geïnstalleerd.

Controleer of de Bluetooth-eenheid juist is geïnstalleerd of neem contact op met uw servicevertegenwoordiger.

“Kan niet afdruk., omdat lade van de alg. en tus.voeg- vel (hfdstk) hetz. is. Druk [Taak reset]”

De geselecteerde lade voor andere pagina's is dezelfde als die voor tussenbladen.

Reset de taak. Zorg ervoor dat de door u geselecteerde lade voor tussenbladen geen papier aanvoert voor andere pagina's.