Weergegeven meldingen bij gebruik van de functie Kopieerapparaat/Document Server

Belangrijk

• Gebruik het aanbevolen papier als u geen kopieën naar wens kunt maken door problemen met de papiersoort, het papierformaat of de papiercapaciteit. Voor meer informatie over het aanbevolen papier, zie Papierspecificaties en papier bijvullen.

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Kan de map niet verwijderen, omdat het vergrendelde bestanden bevat. Neem contact op met de bestandsbeheerder.”

De map kan niet worden verwijderd, omdat het een vergrendeld origineel bevat.

Ontgrendel het vergrendelde origineel om het te verwijderen. Voor meer informatie over beveiligde bestanden raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

“Kan het origineelformaat niet herkennen.”

Het formaat van het origineel op de glasplaat wordt niet herkend.

• Leg het origineel weer op de glasplaat. Leg de afdrukzijde van het origineel naar beneden.

• Als het apparaat het formaat van het origineel niet kan herkennen, geeft u het formaat handmatig op. Gebruik niet de functie Autom.pap.sel of de functie Autom. verkl./vergr. Raadpleeg Papierspecificaties en papier bijvullen voor meer informatie over het maken van de instellingen.

“Kan het origineelformaat niet herkennen.”

Er is geen origineel geplaatst of het formaat van het origineel op de glasplaat is geen standaard formaat.

• Plaats het origineel op de juiste manier.

• Geef het papierformaat op.

• Wanneer u een origineel direct op de glasplaat plaatst, dan schakelt het optillen/laten zakken van de ADF het automatische detectieproces origineelformaat in. Til de ADF onder een hoek van 30 graden of meer op.

“Kan geen voorvert. mk van deze pag.”

De afbeeldingsgegevens zijn wellicht beschadigd.

Druk op [Afsluiten] om het voorbeeldscherm zonder een miniatuurweergave weer te geven.

Als het geselecteerde document verschillende pagina's bevat, drukt u op [Veranderen] onder "Pagina weergeven" om de pagina te wijzigen. Hierna verschijnt de voorvertoning van de volgende pagina.

“Kan dit papierformaat niet perforeren.”

De functie Perforeren kan niet in combinatie met het geselecteerde papierformaat worden gebruikt.

Voor meer informatie over papier, zie Onderhoud en specificaties.

“Kan papier van dit formaat niet nieten.”

De functie Nieten kan niet in combinatie met het geselecteerde papierformaat worden gebruikt.

Kies een geschikt papierformaat. Voor meer informatie over papier, zie Onderhoud en specificaties.

“Controleer het papierformaat.”

Er is een ongebruikelijk papierformaat ingesteld.

Als u op de [Start]-knop drukt, dan zal het kopieerapparaat beginnen met het kopiëren op het geselecteerde papier.

“Duplex is niet beschikbaar voor dit papierformaat.”

Een papierformaat dat niet beschikbaar is in de Duplexmodus is geselecteerd.

Kies een geschikt papierformaat. Voor meer informatie over papier, zie Onderhoud en specificaties.

“Max. aantal vellen dat kan worden gebruikt is bereikt. Het kopiëren zal gestopt worden.”

Het aantal pagina's dat de gebruiker mag kopiëren is overschreden.

Raadpleeg de Veiligheidshandleiding over hoe u het aantal beschikbare kopieën per gebruiker kunt controleren.

“Het bestand dat wordt opgeslagen heeft max. aantal pagina's overschreden per bestand. Kopiëren zal worden gestopt.”

De gescande originelen bevat teveel pagina's om als één document te kunnen worden opgeslagen.

Druk op [Afsluiten] en sla opnieuw op met een correct aantal pagina's.

“De modus Tijdschrift of Boekje is niet beschikbaar wegens gemengde resoluties.”

U heeft de functie "Tijdschrift" of "Boekje" geselecteerd voor originelen die zijn gescand met verschillende functies (zoals het kopieerapparaat en de printer).

Zorg ervoor dat originelen voor de functie "Tijdschrift" of "Boekje" worden gescand met behulp van dezelfde functie.

“Maximum aantal sets is n.”

De n wordt vervangen door een cijfer.

Het aantal kopieën overschrijdt de maximale kopieercapaciteit.

U kunt het maximum aantal kopieën wijzigen met [Max. aantal kopieën] in [Alg. eigensch.] onder [Kopieerapp./Doc.Server-eigensch.]. Voor meer informatie over Max. aantal kopieën, zie Kopiëren / Document Server.

“Geheugen is vol. nn originelen zijn gescand. Druk op [Afdrukken] om gesc. orig. te kop. Verwijder geen achtergebleven originelen.”

("n" in het bericht staat voor een variabel nummer.)

De gescande originelen overschrijdt het aantal pagina's dat in het geheugen kan worden opgeslagen.

Druk op [Afdrukken] om de gescande originelen te kopiëren en de scangegevens te annuleren. Druk op [Geheugen wissen] om de scangegevens te annuleren en niet te kopiëren.

“Druk op [Doorgaan] om de resterende originelen in te scannen en te kopiëren.”

Het apparaat controleert of de resterende originelen moeten worden gekopieerd nadat de gescande originelen zijn afgedrukt.

Verwijder alle kopieën en druk daarna op [Doorgaan] om verder te gaan met kopiëren. Druk op [Stoppen] om te stoppen met kopiëren.

“Geroteerd sorteren is niet beschikbaar voor dit papierformaat.”

Er is een papierformaat gekozen waarvoor Geroteerd sorteren niet beschikbaar is.

Kies een geschikt papierformaat. Voor meer informatie over papier, zie Kopiëren / Document Server.

“Nietcapaciteit overschreden.”

Het aantal vellen per set overschrijdt de capaciteit van het nietapparaat.

Controleer de capaciteit van de stapeleenheid. Voor meer informatie over de nietcapaciteit, zie Onderhoud en specificaties.

“De geselecteerde map is vergrendeld. Neem contact op met de bestandsbeheerder.”

Er heeft iemand geprobeerd een vergrendelde map te bewerken of te gebruiken.

Voor meer informatie over beveiligde mappen raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

Opmerking

• Als u [Autom scan. Herst. na geh. vol] in [Invoer/uitvoer] van Gebruikersinstellingen instelt op [Aan], wordt het bericht over geheugenoverloop niet weergegeven, zelfs niet als het geheugen vol is. Het apparaat maakt in dat geval eerst kopieën van de gescande originelen, waarna de resterende originelen verder worden gescand en gekopieerd. In dat geval liggen de resulterende gesorteerde pagina's niet op volgorde. Voor meer informatie over 'Automatisch scan herstarten na geheugen vol', zie Kopiëren / Document Server.