Als er meldingen worden weergegeven en het apparaat niet bediend kan worden

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

"Please wait. "

Dit bericht wordt weergegeven wanneer u op de knop [Energiespaarstand] drukt.

Wacht even. Als het apparaat niet binnen vijf minuten gereed is, schakel dan de stroom uit en zorg ervoor dat het Aan/uit indicatielampje niet brandt. Wacht minimaal tien seconden en schakel de stroom weer in. Als het apparaat binnen vijf minuten nog niet gereed is, neemt u contact op met uw servicevertegenwoordiger.

“Een ogenblik.”

Dit bericht verschijnt tijdens het opwarmen van het apparaat.

• Wacht even. Als het apparaat niet binnen vijf minuten gereed is, schakel dan de stroom uit en zorg ervoor dat het Aan/uit indicatielampje niet brandt. Wacht minimaal tien seconden en schakel de stroom weer in. Als het apparaat binnen vijf minuten nog niet gereed is, neemt u contact op met uw servicevertegenwoordiger.

• Wacht totdat het bericht verdwenen is. Schakel de stroom niet uit terwijl het bericht wordt weergegeven.

“Een ogenblik.”

Dit bericht verschijnt als u de tonercartridge vervangt.

Wacht even. Als de melding na vijf minuten nog niet verdwenen is, schakel dan de stroom uit en zorg ervoor dat het Aan/uit indicatielampje niet brandt. Wacht minimaal tien seconden en schakel de stroom weer in. Als de melding langer dan vijf minuten wordt weergegeven, neem dan contact op met uw servicevertegenwoordiger.

“Een ogenblik.”

De huidige omgevingsomstandigheden liggen buiten het aanbevolen temperatuurbereik van het apparaat.

• Controleer de optimale omstandigheden van het apparaat en verplaats het apparaat naar een andere locatie.

• Gebruik het apparaat een tijdje niet en laat het apparaat zich aanpassen aan de omgeving.

Voor meer informatie over de optimale omstandigheden van het apparaat, raadpleegt u Onderhoud en specificaties.

“Bezig met uitschakelen... Een ogenblik geduld a.u.b. De stroom wordt automatisch uitgezet. Maximale wachttijd: 2 minuten”

De uitschakelprocedure is begonnen, omdat de stroom werd uitgezet terwijl het apparaat zich in de stand-by modus bevond of bezig was met een bewerking.

• Lees het bericht dat verschijnt en wacht totdat het apparaat uitgeschakeld is. Zet het apparaat niet aan terwijl dit bericht wordt weergegeven. Als de stroom weer is aangezet, moet u het bericht lezen wat verschijnt. Voor meer informatie over het aan- en uitzetten van het apparaat, zie Snel aan de slag.

• Als het stroomindicatielampje blijft branden nadat de maximale wachttijd verstreken is, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.